Privacyverklaring

 

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

De Hondenhoeve kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van De Hondenhoeve, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website van De Hondenhoeve verstrekt. De Hondenhoeve kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres

 

Gebruik van persoonsgegevens

De Hondenhoeve verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen.

Daarnaast kan De Hondenhoeve uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit training of het bieden van opvang.

 

Bewaren van persoonsgegevens

De Hondenhoeve bewaart uw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst tot stand komt.

 

Delen met anderen

De Hondenhoeve verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Beveiligen

De Hondenhoeve neemt de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De Hondenhoeve is op verschillende manieren te bereiken: telefonisch en via e-mail. Door vertrouwelijke informatie zonder encryptie via e-mail naar ons te versturen, accepteert u het risico dat deze informatie voor derden kenbaar gemaakt kan worden.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Hondenhoeve zal zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken, op uw verzoek reageren.

 

Contactgegevens

De Hondenhoeve

Postadres: 3e Oomsberg 1, 9585 PG Vledderveen

Mobiel: 06-28318626

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK inschrijving: 52694828

 

Inloggen cursisten