Je geniet nog meer van je vakantie als je weet dat je huisdier ook een fijne vakantie heeft! Met dit in het achterhoofd bieden wij een kleinschalige dag- en vakantie opvang.

Wij willen graag dat elke hond geniet van zijn tijd bij ons. Voor de een betekent dat rennen en spelen met soortgenoten, de ander houdt zich liever bezig snuffelen en alles onderzoeken. Het veld biedt genoeg ruimte voor elke hond om te doen waar hij gelukkig van wordt. We stellen groepen samen van honden die goed bij elkaar kunnen. Buiten zijn ze met de hele groep samen, binnen heeft elke hond een eigen kennel waar hij tot rust kan komen. Als een hond dat prettiger vindt, zoeken we een maatje voor hem waar hij de kennel mee deelt. 

Je bent van harte welkom om een keer samen met je hond kennis te komen maken. We maken hiervoor graag een afspraak. 
Sinds het begin van corona doen we geen rondleidingen binnen. Dit heeft ons doen beseffen dat vreemde mensen in de kennel veel stress kan geven voor sommige van de aanwezige honden. We begrijpen volledig dat je graag wilt zien waar je hond verblijft, maar voor ons staat het welzijn van de honden voorop. Dat betekent dat we ook na corona geen rondleidingen binnen zullen doen. 

Rond 8 uur gaan de honden naar buiten en rond 9 uur krijgen ze ontbijt. Zowel in de ochtend als in de middag is er een paar uur speeltijd en tussendoor is er tijd om te rusten. Rond 18 uur krijgen de honden weer eten. In de winter gaan ze na het eten en vlak voor het slapen gaan nog even naar buiten om te plassen. Als het mooi weer is, zijn ze 's avonds langer buiten. 

Als je nieuwsgierig bent hoe het met je hond gaat als hij hier logeert, mag je altijd even een berichtje sturen! Dan sturen we je even een update. 

 

Aankomst

Bij binnenkomst nemen wij je hond over in de ontvangstruimte. Hij zal je nog even na staan kijken als je wegloopt, maar ervaring leert dat het overgrote deel van de honden zich omdraait naar de deur naar de kennels zodra je uit beeld bent. We nemen je hond eerst even mee naar zijn eigen kennel, waar we hem met zijn spulletjes installeren. Je mag een kleedje en/of kluif meegeven. Speeltjes mogen ook, maar liever geen piepspeeltjes, want dan wil iedereen meedoen ;-) 

Als hij hier voor het eerst is, nemen we hem eerst even alleen mee naar buiten. Dan kan hij wennen aan de omgeving en aan ons. Daarna laten we hem één voor één kennis maken met de andere honden. Dit bouwen we rustig op, zodat hij niet ineens overspoeld wordt. Sommige honden lopen binnen 10 minuten tussen de hele groep alsof ze niet anders gewend zijn. Maar er zijn ook honden bij die iets langer de tijd nodig hebben om te wennen, en die tijd krijgen ze.

Voor zowel het brengen als ophalen spreken we binnen de openingstijden een tijdstip af. 

 

Dagopvang

Het is ook mogelijk je hond voor een dag te brengen, bijvoorbeeld als je een dagje uit gaat. Maar ook als de hond alleen moet zijn vanwege werk, is het een mogelijkheid om hem naar onze dagopvang te brengen, zodat hij naar hartenlust kan spelen en 's avonds moe en voldaan is.

Pups zijn vanaf een leeftijd van 10 weken van harte welkom. Uiteraard hebben deze pups een aangepast dagprogramma, wat aansluit op hun leeftijd.

 

Inentingen

Honden moeten voor voor hun verblijf ingeënt zijn:

Hondenziekte/Leverziekte/Parvo: min. 7 dagen oud en max. 3 jaar
Ziekte van Weil (lepto): min. 7 dagen oud en max. 1 jaar

En één van de onderstaande kennelhoest vaccinaties:
Nobi Vac KC (para-inflluenza + bordetella) min. 3 dagen oud en max. jaar
Of:
Bronchischield (bordetella) min. 5 dagen oud en max. 1 jaar
In combinatie met Nobivac Pi (para-influenza) min. 7 dagen oud en max. 1 jaar

Graag bij ieder verblijf het vaccinatieboekje meegeven. Een titerbepaling van de bovengenoemde entingen geldt ook als bewijs van inenting. 

LET OP: zonder geldige inentingen of titerbepaling kunnen wij de hond niet aannemen!

 

 

Bel of mail voor de mogelijkheden of om een afspraak te maken voor een kennismaking.

Klik hier voor de tarieven voor het pension en de dagopvang.

 

 

 

Inloggen cursisten