Sport en Spel

Wil je lekker samen met je hond bezig zijn? In de Sport en Spel cursussen vind je veel afwisseling voor jou en je hond. Je maakt kennis met verschillende sporten zoals flyball, treiball en snuitgolf. Daarnaast leren jij en je hond allerlei leuke spelletjes die je thuis ook kunt doen. 

In blokken van 5 weken ga je met een bepaalde sport of thema aan de slag. Naast dit dit hoofdthema is er ook afwisseling in de vorm van leuke spelletjes die je samen met je hond kunt doen. 

Vind je de sport erg leuk en wil je hier verder mee? Geef je dan op voor één van onze vervolgcursussen. 

 

Je kunt kiezen uit de volgende thema's:

Flyball-fun: in dit blok leer je de verschillende onderdelen van flyball. Vinden jij en je hond het leuk en wil je verder hiermee? Dan kun je doorstromen naar de flyball cursus waarin je er naartoe werkt om als team een estafette race te houden. Deze cursus is geweldig voor honden die veel energie hebben en gek zijn op apporteren. Meedoen kan vanaf 10 maanden leeftijd. 

Treibbal en snuitgolf: bij beide sporten duwt je hond met zijn neus tegen een bal aan om hem ergens heen te krijgen. Bij Treibbal is het de bedoeling dat hij één of meerdere (yoga)ballen naar jou toe brengt. Snuitgolf is te vergelijken met mini-golf, waarin de hond een kleinere bal in een hole moet zien te krijgen. Samenwerken en coordinatie zijn hierbij kernwoorden. Meedoen kan vanaf 10 maanden leeftijd. 

De thema's worden nog aangevuld 

 

Elk blok is 5 lessen en kost 55 euro.

De lessen worden zowel binnen als buiten gegeven.

Klik hier voor de startdata
 

Inloggen cursisten